Κακοκαιρία «BARBARA»: Με την κακή Ανάμνηση της «ΜΗΔΕΙΑ»

Στην διαχείριση του πρόσφατου κύματος κακοκαιρίας που έπληξε τον Διόνυσο, αλλά και στην θλιβερή επέτειο της «Μήδειας» αναφέρθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Διονύσου, με τον συνδυασμό «Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ», Κατερίνα Μαϊχόσογλου.

”Η πρόσφατη κακοκαιρία αντιμετωπίστηκε με αρκετή επιτυχία από τον Δήμο μας αποδεικνύοντας πως όταν χρησιμοποιούμε τα μαθήματα του παρελθόντος γινόμαστε καλύτεροι.

Το αποτέλεσμα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό -πέρα από τους εργαζόμενους  και τους αιρετούς- και στους Εθελοντές του Δήμου μας που κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες.

Από την πλευρά μας κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας μιλήσαμε με δεκάδες συμπολίτες μας και καταγράψαμε θετικά και αρνητικά της κατάστασης. Τα στοιχεία αυτά μαζί με την εμπειρία των εργαζομένων και των εθελοντών  αποτελούν την παρακαταθήκη μας για την διαμόρφωση προτάσεών μετά από ώριμη σκέψη και όχι εν θερμώ.

Αυτές τις μέρες είναι η επέτειος της «ΜΗΔΕΙΑ»  και τα όσα ζήσαμε τότε τα  καταλογίζουμε ευθέως στην Δημοτική αρχή. Η φετινή κακοκαιρία. Εάν και ηπιότερη καταδεικνύει ότι δεν μας φταίνε ούτε οι Τοπικοί Πρόεδροι ούτε οι υπηρεσίες ούτε οι συνεργάτες μας. Βούληση Οργάνωση  και δουλειά χρειάζεται.”