Στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διονύσου με θέματα την κακοποίηση στην παιδική και εφηβική ηλικία, η υποψήφια Δήμαρχος Διονύσου Κατερίνα Μαιχόσογλου

Στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διονύσου   με θέματα την κακοποίηση στην παιδική και εφηβική ηλικία, την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την καταπολέμηση της παραβατικότητας  παρευρέθηκε την περασμένη Δευτέρα η υποψήφια Δήμαρχος Διονύσου Κατερίνα Μαιχόσογλου . Στην εκδήλωση ο Σύλλογος φιλοξένησε την Κα Τριανταφυλλιά Γαροφαλάκη Παιδοψυχολόγο, Την Κα Έλσα Δημοπούλου επίσης Παιδοψυχολόγο καθώς και τον Κο Γεώργιο Δημόπουλο Ψυχίατρο. 

«Εξαιρετική εκδήλωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δημιουργική ανταλλαγή απόψεων. Συγχαρητήρια στον πάντα δραστήριο Σύλλογο και τα μέλη του. Δυστυχώς η εκδήλωση κατέστη επίκαιρη καθώς ακολούθησε το γεγονός παραβατικής συμπεριφοράς ανηλίκων στον Άγιο Στέφανο. Απαιτείται αφύπνιση όλων μας για να αποφύγουμε τέτοιες συμπεριφορές στον μέλλον. Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διονύσου» δήλωσε η υποψήφια.